Curs de… împletit părul

M-am plâns eu pe Facebook (aici) că nu-s în stare să-i fac împletituri Alexiei, că imediat au apărut reacțiile! Prima a venit de la educatoarea Alexiei, doamna Cristina, care mi-a cerut  ca în ziua imediat următoare postării mele să-mi trimit copilul la grădi ”înarmat” cu clame, clămuțe pentru a-i face împletitura din imaginile postate de mine. Și ghiciți ce? I-a ieșit! și mi-a pus și poză pe FB, așa, să vadă mama ce face copila la grădi ;)  Nu doar ca i-a ieșit, dar i-a măi făcut altă împletitură în aceeași zi! Bine, doamna Căștina o tot împletește pe fii-mea, spre marea mea ”oftică” (ea poate și eu nu!)

Ei și uite așa am declanșat un adevărat concurs de îmletituri pe FB căci mămicile prietene virtuale&real life au trecut la împletit, au postat poze, m-au tăguit și eu mi-am ros unghiile. Dar lucrurile nu s-au orpit aici, doamnelor! Și domnilor ;)

Am primit un e-mail cu o invitație la un… curs de împletit părul! Zău așa!Luați de citiți:

 

Cosite Urbane – Invata 12 tipuri de impletituri de par intr-un curs creativ pentru fetite si mamici

 

BluParty si Irina Latis organizeaza impreuna primul curs de impletit parul pentru fetite si mame, ca si continuare a atelierului “Cosite Urbane cu BluParty”, care a avut loc la Muzeul Taranului Roman in cadrul Targului de Florii.

Unde si cand?

Cursul este structurat in patru sedinte a cate doua ore,  intervalul orar 11:00-13:00, in urmatoarele zile de Duminica: 11 Mai, 18 Mai, 25 Mai si 8 Iunie, si are loc la sediul BluParty, pe str. Magura Vulturului nr. 42, langa Piata Iancului. (harta)

Pentru participare completati acest formular de inscriere  pana vineri, 9 Mai.

 Cine sustine cursul?

Sub indrumarea Irinei Latis, mamicile si fetitele lor vor invata 12 tipuri de impletit parul pornind de la spic, coada de peste, impletitura in suvite, cosite rasucite si cascada, precum si semnificatiile acestora in traditia romaneasca.

About these ads

2 thoughts on “Curs de… împletit părul

  1. Am vazut si eu mailul de la ei…. dar ce pret nene…
    Iti propun o iesire in parc cu laptop&youtube, si vedem noi ce iese :)). Banii ii dam pe inghetata si alte accesorii :)))

  2. Pingback: Lecție de împletit părul | blogul mamei începătoare

Scrie un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s